Bedenktijd, retourneren en terugbetalen

Het kan voorkomen dat u een bestelling wilt annuleren en retour sturen. Wellicht omdat het product niet aan uw verwachtingen voldoet of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Producten met een beperkte houdbaarheid en/of vanwege hygiëne gevaar zijn hiervan uitgesloten.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunnen circa 6,95 per pakket bedragen, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klanten@schimmelnagelspecialist.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product en/of de verpakking hiervan meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Niet afhalen of weigeren van de bestelling

Indien u een bestelling weigert of niet (op tijd) afhaalt bij een afhaalpunt zullen de daadwerkelijke verzendkosten van € 6,50 voor de retourzending bij u in rekening gebracht worden. Ook als u de bestelling vervolgens annuleert worden deze kosten in mindering gebracht op de creditering.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klanten@schimmelnagelspecialist.nl Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Retouradres

WiPawebwinkels
Steenbreekvaren 54
2661PT Bergschenhoek

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.